ویزای کار ترکیه چیست؟

برای گرفتن ویزای کار ترکیه آیا نیاز به ثبت شرکت هست؟

بدون داشتن کارفرما و یا  ثبت شرکت در ترکیه آیا می‌شود ویزای کار گرفت؟

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه چیست؟

ویزای کار برای خارجیان مصوب ۲۰۰۹ همراه با قانون شهروندی جهت اخذ ویزای کار سه راه وجود دارد:

۱- ثبت شرکت در ترکیه  و خودمان، کارفرمای خودمان شویم. (مقاله ثبت شرکت در کشور ترکیه می‌تواند در این مورد به شما کمک کند) قانون می‌گوید برای اخذ ویزای کار سرمایه شرکت باید بالای ۱۰۰،۰۰۰ لیر ترکیه باشد و حتما پرداخت شده باشد. 

مدت ۶ ماه به ویزای توریستی نیاز دارید و یا اینکه از سفارت ترکیه در ایران درخواست (رفرانس کد) نمایید و از ایران درخواست شود. حتما باید یک نفر کارمند ترک برای شروع، بیمه شود.

نکته: اداره کار و خانواده و امنیت اجتماعی ترکیه به شما اجازه می‌دهد شش ماه با یک نفر کارمند شروع نمایید و بعد از شش ماه باید حتما ۵ نفر کارمند ترک را استخدام کنید(لیست بیمه رد نمایید).

۲- یک شرکت ترک برای شما درخواست دهد یا شرکت ایرانی .

وقتی یک شرکت کارفرمایی شما را قبول نماید شما فقط ماهانه حق بیمه خودتان حدود (۶۰۰ لیر الی ۱۰۰۰ لیر ) را باید بدهید البته قانونا بیمه شما را باید شرکت پرداخت نماید اما بسته به توافق شما می‌تواند متفاوت باشد.

این روش هم از ایران و هم از ترکیه امکان پذیر است.

نکته: کارفرما باید شرایط ۱۰۰،۰۰۰ لیر سرمایه را داشته باشد.

هشدار: اخیرا عده ای سودجو با دریافت ۱۵۰۹ الی ۳۰۰۰ دلار بدون شرکت برای شما ویزای کار می‌گیرند. اما خوب است بدانید که بعد از صدور در ماه اول شرکتی که برای شما ویزای کار گرفته، اقدام به ابطال یک طرفه می‌کند، یعنی برای عدم پرداخت مالیات و بیمه شما، اعلام می‌کند کارمند دیگر آنجا مشغول به کار نیست .

نکته: با داشتن ویزای کار در ترکیه بصورت پشت هم و رعایت شرط عدم خروج سالیانه بیش از یک ماه، بعد از ۵ سال می‌توانید جهت شهروندی ترکیه اقدام نمایید.