در کشور ترکیه به شش طریق می‌توان اقامت دائم ترکیه را دریافت کرد:

۱- کاری

از طریق ثبت شرکت یا مشغول شدن در یک شرکت ترک و اخذ ویزای کار.

در این راه با شرط آنکه شما به مدت پنج سال شرط عدم خروج سالانه بیش از ۶۰ روز را رعایت کرده‌باشید صاحب پاسپورت ترکیه خواهید شد.

۲- توریستی

اقامت توریستی ترکیه توسط اجاره منزل و اخذ سویٔ پیشینه و تهیه مدارک گردش حساب صورت می‌گیرد که ممکن است در شرایط خاص بعد از هشت سال صاحب اقامت ۹۹ ساله یا دائم ترکیه شوید.

۳- دانشجویی

برای کسب اقامت دانشجویی ترکیه در مدرسه یا دبیرستان ترکیه پذیرش شوید که البته این روش تنها می‌تواند امتیاز تحصیلی برای شما داشته باشد.

۴- ازدواج

برای بدست آوردن اقامت ترکیه از این طریق کافی است با شهروند ترکیه ازدواج کنید که این امر بعد از سه سال منجر به شهروندی شما خواهد شد.

۵- پناهنگی

در اقامت از طریق پناهندگی به جز آنکارا، استانبول، ازمیر، آنتالیا، ادیرنه در یک استان به شما اقامت می‌دهند.

۶- ثبت شرکت

برای آنکه بتوانید شرکت خود را ثبت کنید نیاز به وکالت شرکاء و یا حضور همه افراد شریک دارید.

  • اصل پاسپورت با اعتبار
  • آدرس دفتر یا منزل
  • مبلغ دستمزد که شامل همه هزینه‌ها از صفر الی صد می‌باشد.

قابل ذکر است که کلیه این خدمات در سه روز انجام می‌گیرد و تسویه قبل از شروع انجام کار باید صورت پذیرد.

کسب اقامت دائم ترکیه با متخصصان الماس گروپ
تماس با ما

۷- گواهینامه ترکیه

گواهینامه ترکیه توسط پلیس ترکیه با اعتبار ۱۰ ساله صادر می‌گردد.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله چگونگی گرفتن گواهینامه رانندگی در ترکیه را به شما پیشنهاد می‌کنم.